infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZA.jpg

„GYAKORNOK FOGLALKOZTATÁSA A LIGHT FILM STUDIO BT-NÉL”

- Projekt azonosító: GINOP-5.2.4-16-2017-02537
- Igényelt támogatás: 3 526 672 Ft
- Támogatás mértéke: 100%
- A projekt költségvetése: 3 526 672 Ft
- Projekt tervezett befejezése: 2019.04.30.

A projekt alapadatai:
A projekt bemutatása:

A Light Film Studio Bt. a filmszakma és a fotózás területének elismert szakértője. Profilunkat tekintve elsősorban üzleti célú kisfilmeket és fotókat készítünk a mai trendeknek megfelelő technikával. Megalakulásunk óta a régiós szinten működő megrendelőink mellett, országosan
működő cégek is megjelentek ügyfeleink között. A megnövekedett megrendelői létszám és a kiterjedt szolgáltatások szükségessé tették cégünk létszámának növelését és a kiterjedt szolgáltatásokhoz szükséges eszközök beszerzését. A szolgáltatási portfóliónk széleskörűvé válása alatt értjük a reklámfilmek, imázsfilmek, cég-, szolgáltatás-, és termékbemutató filmek, eseményről készült filmek és vírusvideók készítését.
A hirtelen megnövekedett megrendelői igények ellátásához nem várt, ismételt fejlesztéseket kellett megvalósítani (nagyobb stúdió bérlés, eszközvásárlás, létszám növelés). A szakmai megvalósításhoz kapcsolódó anyag, eszköz és létszámbővítést a GINOP-5.2.4-16-2017-02537 azonosítószámmal ellátott „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” című projekt keretében sikerült megvalósítani. A pályázat lehetővé tette a cég létszámának növelését egy gyakornok foglalkoztatása révén. A gyakornok minőségi munkavégzéséhez szükséges eszközök beszerzését, mint a teleobjektív, monopod eszköz, óriás tárgysátor, hátizsák, rendszervaku és még egyéb eszközök. A projekt keretében foglalkoztatott gyakornok a cég által kínált tevékenységi területen nagy mértékű tapasztalatra tudott szert tenni. A gyakornok szakmai gyakorlatot szerzett fotós segédként a portré-, termék-, enteriőr és rendezvény fotózás, stúdió technika beállításában. Ezen felül a kamerabeállítás, világosítás, fókusz-puller feladatok ellátásában, rendezvény videózásában, vágó szoftverek használatában, nyersvágás-,finomvágás technikájában. A GINOP-5.2.4-16-2017-02537 projekt nagyon jó lehetőséget nyújtott arra, hogy frissen végzett munkaerőt alkalmazhassunk és ki is képezzük, így nagyobb esélyt látunk rá, hogy nálunk folytatja a munkát a későbbiekben. Ezzel stabil és megbízható alkalmazottra tehetünk szert. A szakmai tapasztalat és a megszerzett ismeretek jelentős mértékben hozzájárulnak a gyakornokok munkaerő-piaci kilátásainak és jövőbeni foglalkoztatási lehetőségeinek javulásához. Az 1 fő gyakornok felelősséggel tudott komplexebb feladatokat elvégezni, valamint az így elvégzett feladatokat jobb minőségben tudta ellátni. A cégben a szerepkörök jobban elosztódtak, és ezáltal a társaság előrébb léphetett, abba az irányba melyet célul tűzött ki.

A projekt megvalósulásának helyszíne:

7625 Pécs, Vince u.11-13

A projekt a következő közreműködő szervezetek támogatásával valósult meg:
Pénzügyminisztérium

Cím: 1539 Budapest, Postafiók 684
E-mail: gazdasagfejlesztes@pm.gov.hu
Infovonal: 06 1 896 6666
Honlap: www.palyazat.gov.hu